Plasare comenzi

COMENZI ONLINE
Pentru a putea lansa o comanda, mai intai trebuie sa va inregistrati pe site-ul www.allyouneed.ro
MODALITATI DE PLATA
www.allyouneed.ro agreeaza in acest moment urmatoarele modalitati de plata pentru produsele afisate pe site-ul www.allyouneed.ro
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. SHIM RESIDENCE SRL va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Platile se pot efectua in sistem ramburs, transfer bancar sau plata online cu cardul bancar.
 • Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii COMENZII printr-o firma de curierat, plata COMENZII se face dupa verificarea integritatii ambalajului exterior (cutiei) de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
 • Plata online cu cardul bancar – se face prin NETOPIA (MobilPay). NETOPIA (MobilPay) este un procesator de plati online, gestionat de MobilPay. Aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.
Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
www.allyouneed.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru plata “online cu Cardul Bancar”, expedierea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.
Comenzile a caror metoda de plata  este “plata cu cardul bancar” vor fi procesate cu prioritate!
Atentie! Pentru clientii ce au comenzi neridicate din motive imputabile exclusiv acestora, plata se poate efectua online cu Cardul Bancar, prin Depunere de Numerar in Cont sau prin Ordin de Plata.
DEFINITII STATUS COMANDA
www.allyouneed.ro va pune la dispozitie un sistem online de informare in privinta comenzilor, astfel ca la fiecare actiune veti primi un email.
 • inregistrata   – comanda dumneavoastra a fost plasata cu succes
 • in procesare – comanda dumneavoastra se proceseaza
 • confirmata.   – comanda a fost verificata, urmeaza a se intocmi actele necesare livrarii
 • expediata     – comanda dumneavoastra a fost preluata de firma de transport
 • anulata        – comanda a fost anulata
 • returnata.     – coletul nu a fost ridicat de catre destinatar si a intrat in posesia SHIM RESIDENCE SRL
MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA
Posibilitatea anularii unei comenzi a carei status este “INREGISTRATA” este disponibila direct in contul de client, pagina „Contul meu” in sectiunea “Comenzi”. Dand click pe butonul “VEZI DETALII” si accesand pagina de detalii a comenzii aveti posibilitatea de a o anula, apasand butonul “ANULATI COMANDA” aflat sub sectiunea “PRET TOTAL”.
In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA a carui status este: “IN PROCESARE” sau “CONFIRMATA”, acesta poate contacta Departamentul de Relatii Clienti prin email la adresa: office@allyouneed.ro.
Telefonic se poate anula si o comanda a carei status este “EXPEDIATA” cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul SHIM RESIDENCE SRL, CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda.
O comanda ce nu a fost ridicata va avea ca si consecinta directa aplicarea unui sold pozitiv in contul clientului. Valoarea soldului este echivalenta cu costul transportului dus – intors mentionat de client in formularul de comanda. Un client care nu si-a ridicat o comanda va avea intotdeauna, ca si optiune viitoare de plata agreata, achitarea in avans (virament bancar) a produselor dorite.
Comenzile anulate raman vizibile in istoric.
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi in magazin